Bij overlijden dag en nacht bereikbaar
DIRECT CONTACT Dag en nacht bereikbaar
BEDRIJFSFILM Bekijk onze bedrijfsfilm

Anderen over Jade Uitvaart

Koos en Mary Vorstenbos

Wat een geweldig team. Wij danken Kitty en haar team voor wat zij allemaal voor ons gedaan hebben bij het overlijden van onze zoon. 
Zeker in de moeilijke periode dat hij nog niet in Nederland was, elke dag hield zij ons op de hoogte hoe de zaken er voor stonden. De crematie is op respectvolle wijze verlopen,
vele spraken daar over, ook hoe zij onze kleindochters betrokken bij het afscheid nemen van hun vader. En de kinderen gereedschap gaf om dit verdriet te verwerken. Nogmaals onze dank.
Koos en Mary Vorstenbos.

Marcel en Jacqueline van der Kaaij

Kitty en Jacky hebben ons ontzettend goed geholpen bij het regelen van de begrafenis van ons zoontje. Het zijn lieve, warme en professionele begrafenisondernemers. Ze hebben ideeen aangedragen voor de begrafenis, maar lieten de keuzes aan ons. De begrafenis is precies zo verlopen, zoals wij gewild hadden. Daarnaast heeft Jacky prachtige foto's gemaakt van ons zoontje, het sluiten van het mandje en van de begrafenis. Ondanks het verdriet, hebben we er met elkaar een hele mooie herinnering aan. Jacky en Kitty, nogmaals bedankt!

Marcel en Jacqueline van der Kaaij

Pascal Beguin

Wij hebben Kitty leren kennen als een vrouw die je echt ontzorgt als je even niet meer weet. Warme, persoonlijke begeleiding. Zeer tevreden hoe alles geregeld wordt. Heel anders als de grote uitvaart organisaties. Een topper met kennis van zaken.

Super bedankt.

Anne van der Linden

Lieve Kitty,

Onzettend bedankt voor alles. Je bent een super persoon hiervoor!!!

Veel liefs Anne

Marian Kortekaas en Henk de Koen

Openheid, rust en ruimte om invulling aan de uitvaart te geven.

Met dank, Marian Kortekaas en Henk de Koen

Alle referenties